Keuzekado, het ultieme geschenk voor kerst

Kado's zijn er in vele varianten. Echter, met kerst is de keuze nog groter en bedrijven spelen hierop in door met een aparte kerstcollectie te komen. Als werkgever is het daarom extra moeilijk om iets leuks te kiezen waarmee alle medewerkers tevreden worden gesteld.

Enkele partijen hebben hierop geanticipeerd met een soort van keuzekado concept waarmee medewerkers zelf kado's kunnen kiezen in een gepersonaliseerde webshop, zie bijvoorbeeld voor een kado naar eigen keuze van Kerstpakketten Tip.

Het keuzekado biedt een hoge mate van tevredenheid

Omdat iedere medewerker zijn eigen kerstkado mag uitkiezen, ontstaat er een ongekend hoge mate van tevredenheid. Op basis van een flexibel puntensysteem kunnen er 1 of meerdere kado's gekozen worden. De orders kunnen eenvoudig en snel ingediend worden via een bestelmodule, waarna de pakketdienst binnen enkele werkdagen de bestelling bezorgt op het adres wat de medewerker heeft ingediend tijdens het bestelproces.

Afwisseling is de succesformule

Omdat het traditionele kerstpakket in de vorm van een feestelijke doos gevuld met heerlijke lekkernij nog steeds erg gewild en populair is, is het aan te raden om ieder jaar vernieuwend uit de hoek te komen. Uit onderzoek blijkt dat vele bedrijven afwisselen in het overhandigen van het eigen keuzekado en het traditionele kerstpakket. De verrassing blijft ieder jaar aanwezig en de medewerker voelt zich gewaardeerd door het bedrijf.

De voordelen op een rij:

  • Vernieuwend aangezien er een ander geefmoment ontstaat
  • Veel keuze in wel 1000 kado's
  • De medewerker kiest zijn eigen kerstpakket
  • Herkenbaarheid bij de medewerkers omdat de webshop gepersonaliseerd wordt
  • De bestelling wordt spoedig afgeleverd bij de medewerker aan huis

Iets voor jou?

Bij navraag is gebleken dat er gratis een voorbeeld webshop gemaakt kan worden, waardoor de werkgever een beeld krijgt van de mogelijkheden die er zijn. De webshop wordt opgemaakt in de uitstraling van het bedrijf. Hieraan zitten geen kosten verbonden. Wellicht aan te raden om een gratis shop op te vragen tijdens de oriëntatiefase voor de kerstpakketten van aankomend jaar.

Ontwikkelingsspeelgoed Lees meer
Babyspeelgoed Lees meer
Baby kleding cadeaubon Lees meer
Contactformulier