Babyspeelgoed

Speelgoed voor baby's

Hier vindt u de beste webwinkels voor babyspeelgoed geschikt voor alle leeftijden vanaf 5 maanden. Zo zal er altijd speelgoed bijzitten dat geschikt is voor de leeftijd van uw baby. Van houten speelgoed tot plastic of rubber, welk materiaal u ook wenst.

Veiligheid

Ook rondom babyspeelgoed gelden strenge regels. Zo mag het speelgoed niet te zwaar zijn, en ook niet te hard. En het aller belangrijkste blijft dat er geen kleine stukjes aan mogen zitten die los kunnen gaan, en waar de baby mogelijk in zou kunnen stikken. Het speelgoed wordt grondig getest op mogelijke gevaren, als het niet door de tests komt dan zal het ook niet worden aangeboden door de webwinkels die u hier vindt.

Het juiste speelgoed naar de leeftijd

Het speelgoed dat het beste past bij de leeftijd van uw baby speelt ook op de juiste manier in op de fase waarin uw baby op dat moment zit. Naarmate de baby ouder wordt zal hij of zij ook speelser worden. Vanaf 0-3 maanden zal uw baby zich voornamelijk concentreren op de ouders, hij of zij zal het liefste de hele dag bij hen in de buurt willen blijven.

Maar rond de 4-6 maanden zal uw baby meer gaan spelen met onder andere knuffels en kleine stukken speelgoed. Ook zullen ze knuffels leren herkennen en gaan ze meer af op felle kleurtjes. Als uw baby 7-9 maanden oud is zal hij of zij meer gaan kruipen, op deze leeftijd is speelgoed dat rolt of rijd zal dan erg interessant zijn.

In de fase van 9-12 maanden kunt u uw baby vermaken met speelgoed dat drukknopjes heeft of geluidjes maakt wanneer het bewogen wordt.

Terug naar overzicht
Contactformulier